Velkommen til oss

Alta Motorsenter AS ble etablert i 1987 av Ole Steinar Østlyngen. Den gang i et fjøs på Kronstad i Alta. Nesten 30 år etterpå er vi blitt en gjeng på omlag 30 ansatte – og fjøset byttet ut med 4000 kvm. med moderne lokaler.

1992: Det er høst, og fem fornøyde ansatte flytter inn i nye lokaler på 450 kvm. på Aronneskjosen. Selskapet har nå vokst til en omsetning på elleve millioner.

1996: Vi blir enda større, og bestemmer oss for å begynne med biler – Kia og Daihatsu. Som noen av de første i Norge og Europa til å ta inn Kia, er det mange som er skeptiske til dette bilmerket – men vi har troen!

2005: Vi bestemmer oss for å utvide enda mer, og begynne med bruktbiler. Til nå har vi en stab på omlag 15 ansatte, og en omsetning på 50 millioner.

2010–2011: Agenturet på Peugeot og Mercedes blir vårt, og som et resultat av denne store utvidelsen blir bygget totalrenovert og utvidet til 4000 kvm.! Antall ansatte har nå doblet seg, og omsettingen er på 150 millioner.

2014: Vi er nå Finnmarks største motorsenter, og har hele elleve toppkvalifiserte mekanikere med på laget! I tillegg til å ha agentur på Kia, Peugeot og Mercedes-Benz, selger vi også Arctic Cat scootere og ATV-er. I tillegg fører vi blant annet Nila-pulken, Fogelsta-tilhengere og Derbi-mopeder.

2016: Vi vokser stadig, og tidlig i kalenderåret ser vi at vi har behov for enda en bilmekaniker. Vi er fortsatt Finnmarks største motorsenter, og bare gleder oss til fortsettelsen!