ARCTIC CAT

En skulle kanskje ikke tro det, men når det kommer til snøscootere er det mye som handler om følelser. Følelsen du får av en perfekt dag ute. Perfekt sikt, perfekt snø, og alt i balanse.

Alta_motorsenter_arctic_cat

 

Det er det du krever av en snøscooter, og det er det vi ønsker å levere – derfor fører produkter kun fra de vi mener er best: Arctic Cat.

Med vår 30 års lange erfaring med Arctic Cat, kan vi stolte kalle oss eksperter, vi hjelper deg med å finne den snøscooteren og atv’en som passer for deg og dine behov.

 

 

Velg mellom:

  • Trail – som skapt for å skjære gjennom landskapet med hurtighet og presisjon på korte og lange turer. Dette er konkurransemodellen til Arctic Cat,
  • Crossover – for deg som kjører mye, og på ulike forhold. Gli gjennom skog, fjell eller ren puddersnø – uansett om du ønsker å ta deg en tur på 8 km, eller 800 km …
  • Mountain – valget for deg som ikke er redd for bratte oppoverbakker og endeløs puddersnø Dra dit du aldri trodde du skulle komme frem, og litt til.
  • Utility – «arbeidshesten» blant snøscootermodellene. Dra, frakte, pløy eller prepp, med komfort som en touring scooter.
  • Touring – opplev mer, sammen. Perfekt for utflukter med familien, eller sammen med andre eventyrlystne. Kjør inntil 300 km på én tank!
  • Youth – for de aller minste. En skal tidlig krøkes, er det noe som heter. Med en 123cc fan-cooled 4-stroke-motor gir du dem en trygg – og morsom – start.

Husk også at hos oss får du alltid 3 års garanti. Det gjelder både nærings- og privatkunder.

 

Ønsker du å leie snøscooter? Kontakt Norseman Trail Snowmobile Safari, tlf +47 90123544 eller mail gtm-as@online.no